EcoSelect

EcoSelect is opgericht in 1998. In 2010 nemen Marco Quanjer en Ralph Vis het bedrijf over. Zij zien kansen en met grote inzet en energie worden de bedrijfsonderdelen advies & project en detachering geprofessionaliseerd en uitgebreid. EcoSelect groeit gestaag en krijgt binnen de milieudetachering een steeds sterkere marktpositie.

EcoSelect is de laatste jaren uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 40 medewerkers. Een ambitieus bedrijf dat het anders, slimmer en beter aanpakt. Zo doen we dat overigens al veel langer, het zit in het DNA van de medewerkers van het eerste uur die het overdragen op nieuwe medewerkers.

EcoSelect werkt aan je ambitie in Milieu, Infrastructuur en Veiligheid.

Jong talent werkt grensverleggend

Wij geloven onvoorwaardelijk in jong talent. Hun enthousiasme voor vernieuwing en verandering werkt aanstekelijk. Het geeft organisaties energie om stappen te zetten, om goed om zich heen te kijken naar wat er werkelijk gebeurt. En daar op in te spelen en hun grenzen te verleggen. Natuurlijk moeten die jonge honden nog veel leren, maar fouten maken mag zolang je er maar van leert. Maar als je ze goed begeleidt gaan ze snel en krijg je meer terug dan je er in stopt!

Ben jij dat jonge talent die wij zoeken?

Voor wij met jou in zee gaan, willen wij je eerst goed leren kennen. En jij ons natuurlijk ook. Je opleidingsniveau en -richting moeten aansluiten op onze vacatures en werkvelden, maar je andere vaardigheden zijn minstens zo belangrijk. Zo zijn we bijvoorbeeld erg geïnteresseerd in wat je naast je studie hebt gedaan. Ben je actief geweest op je studentenvereniging, heb je op hoog niveau gesport? Wij praten er graag over door tijdens de EcoSelectieprocedure.

EcoSelect