Antea Group

Antea Group

Van toen tot Antea Group

Advies- en ingenieursbureau Oranjewoud heet per 1 januari 2014 Antea Group. Een nieuw hoofdstuk in een verhaal dat ruim zestig jaar geleden begon in een klein Fries dorpje. Sindsdien maakten we een flinke groei door in binnen- én buitenland. Inmiddels zijn we met 3500 medewerkers mondiaal actief.

Omdat we houden van eenvoud en duidelijkheid hebben we ervoor gekozen om wereldwijd onder één naam verder te gaan: Antea Group. Tegelijkertijd blijven we gewoon wie wij zijn: een ingenieursbureau dat staat voor hoogwaardige diensten, kennis van techniek en vernieuwende oplossingen. En nog altijd met beide benen in de Nederlandse markt.

 

Werken bij Antea Group

Techniek, maatschappelijke vraagstukken, wetten en regels: ze veranderen sneller dan ooit. Als advies- en ingenieursbureau zijn wij daarom continu in beweging. Dit vraagt om flexibiliteit, innovatie en ondernemerschap. Bij Antea Group krijg je de vrijheid en de verantwoordelijkheid om hierin je eigen koers te bepalen. Daarnaast bieden we afwisselend werk in een informele organisatie waar jij je snel thuis voelt.

Wij zoeken

Het werk van Antea Group is enorm veelzijdig. We tekenen en rekenen, onderzoeken en adviseren, organiseren en realiseren. Dit doen we binnen verschillende werkvelden. Of je nu starter bent of senior, specialist of allrounder: in onze organisatie zijn er altijd mogelijkheden. Hierbij zoeken we naar hbo’ers en wo'ers met passie voor hun werk. Mensen die oog hebben voor de wereld om hun heen en die graag willen samenwerken.

Kijk ook eens op www.werkenbijanteagroup.nl