AT Osborne

AT Osborne

Van advies tot uitvoering: de 150 professionals van AT Osborne zijn op hun best bij complexe opgaven met veel belanghebbenden. Wij kennen de betrokken partijen en verbinden hen met elkaar. Wij benutten onze ervaring, multidisciplinaire deskundigheid en intrinsieke motivatie om het resultaat te bereiken waar de maatschappij nu en in de toekomst het meeste aan heeft.
Organisatie

De inrichting van de leefomgeving is van invloed op het welzijn van de mens. Bij AT Osborne dragen we hier sinds 1967 aan bij met duurzame oplossingen voor complexe vraagstukken. Voor elk ruimtelijk vraagstuk – weten wij uit ervaring – is een oplossing. In ons multidisciplinaire bureau bekijken we de zaken vanuit alle perspectieven.

Onze mensen

De mensen van AT Osborne voorzien unieke vraagstukken van oplossingen op maat. Zij zijn vindingrijk, communicatief sterk en beschikken over expertise, ervaring, daadkracht en doorzettingsvermogen. Wat hen drijft is de beste oplossing voor mens en maatschappij.

Does it matter to you?

AT Osborne is niet voor niets een Great Place to work. Als professional werk je aan bijzondere projecten met een grote impact op onze leefomgeving. Projecten met een groot belang voor de maatschappij. Projecten waar wij trots op zijn.

Meer informatie