Ministerie van Buitenlandse Zaken

Ministerie van Buitenlandse Zaken

We zijn er. Voor Nederland. Wereldwijd. Vanuit Den Haag en met ambassades, consulaten en andere vertegenwoordigingen in zo’n 150 landen vertegenwoordigt het ministerie van Buitenlandse Zaken ons koninkrijk wereldwijd. We zijn ieder uur van de dag ergens in de wereld actief en 24/7 bereikbaar. We passen ons voortdurend aan in een veranderende wereld. Dit maakt ons werk afwisselend, dynamisch en ook uitdagend.

Bij BZ werk je aan grote internationale thema’s en wereldwijde uitdagingen zoals veiligheid en stabiliteit, cybersecurity, klimaatverandering en mensenrechten. Je bouwt mee aan een eerlijke en duurzame wereld en werkt ook voortdurend aan je eigen ontwikkeling. We bieden goede arbeidsvoorwaarden, zoals een passend salaris, deur-tot-deur vervoersplan, opleidingen en cursussen. Ook kies je zelf hoe je jouw vakantie- of eindejaarsuitkering inzet.

We willen een organisatie zijn waar iedereen zich welkom voelt. Waar je jezelf kunt zijn, je gehoord, gezien en gewaardeerd wordt. Een divers team maakt ons sterker en is waardevol voor ons werk. Met verschillende perspectieven, achtergronden en talenten maken we betere beslissingen, leveren we betere resultaten en vinden we makkelijker verbinding met de Nederlandse samenleving.

Meer informatie