AkCie NL

AkCie

AkCie

Commissieleden

Madelon Oude Heuvel (Voorzitter)

Chris Wiersinga

Lucas Venhuizen

Fardau Oostenbrug

Milou de Wit

Charlotte Wisse

Contact: AkCiePyrus@gmail.com

Als het je nog niet is opgevallen, wij zijn de activiteitencommissie van Pyrus!! Wij zijn die lui die in “mooie” outfitjes rondlopen en voor de leden leuke activiteiten organiseren. Per periode organiseren wij twee activiteiten. Wij organiseren (traditiegetrouw ) jaarlijks het koudbuffet en helpen mee met de organisatie van het T3-feest. Daarnaast staat op onze naam ook een aantal losse activiteiten zoals een BBQ’s, borrels/party’s etc.

Hoewel onze eigen individuele activiteiten erg leuk zijn, vinden we het ook leuk om activiteiten te organiseren met andere studieverenigingen. Dit leidt altijd tot een gezellige en spannende InterAkCie.

Op het moment van schrijven telt deze commissie een vijftal leden. Leden der Pyrus AkCie zijn actieve, creatieve mensen met een lichte vorm van geschiftheid en minstens één autistisch trekje. Eén maal per week zullen de leden bijeen komen om de nodige zaken te bespreken. Ten tijde van de studentenmartelingsweek, de zogenaamde zelfstudieweek, moet deze vergadering vervangen worden door een spelletjesavond waarvoor oud-AkCie leden een officiële elektronische uitnodiging van moeten ontvangen.

Alvorens de veurzitter de vergadering zal openen wordt er eerst een maaltijd genuttigd, welke voorbereid is door één der leden van de commissie. De vergadering start met de bespreking van de serieuze dingen, daarna is er ruimte voor de vaste meuk. Men dient te allen tijde op de hoogte te zijn van sappige roddels binnen de vereniging.

Een ander kenmerk is dat wij een haat-liefde verhouding hebben met het bestuur. Wij kunnen niet zonder hun en zij kunnen zeker ook niet zonder ons. Keep this in mind.

Heb je een leuk idee voor een activiteit? Laat het ons weten!!
Dit kan door te mailen naar AkCiePyrus@gmail.com