Nationaal Watertraineeship

Nationaal Watertraineeship

Wat wordt jouw duurzame toekomst? Wil je straks écht van waarde zijn? En ben je bereid om via persoonlijke, professionele en vakinhoudelijke groei jouw carrière een kickstart te geven? Dan is het Nationaal Watertraineeship precies wat je zoekt. In twee jaar tijd stomen we je klaar voor een betekenisvolle carrière.

Onze samenleving staat voor complexe opgaven op het gebied van klimaat, water, bodem en energie. Het oplossen van die vraagstukken vereist leiderschap, het vermogen om integraal samen te werken en verder te kijken dan je eigen belang en eigen organisatie. Daarom brengen onze traineeships jonge talenten vanuit alle disciplines over de volle breedte van de keten bij elkaar. Je ontvangt ontwikkelgroepen waarbij je reflecteert in een kleine groep, trainingen, coaching, intervisie en een themalijn om de sectoren en werkvelden beter te leren kennen. Bovendien werk je aan multidisciplinaire projecten bij verschillende organisaties in de keten. Zo krijg je inzicht in en begrip voor alle verschillende perspectieven, en ontwikkel je een brede blik.

Dankzij dit hechte netwerk, dat ieder jaar verder groeit, ontstaan er nieuwe samenwerkingsverbanden en verrassende oplossingen voor een duurzame toekomst.

We hebben twee belangrijke drijfveren: de ontwikkeling van jong talent en de zorg voor onze planeet. We realiseren ons dat we niet kunnen blijven denken en werken zoals we nu doen, dat we nieuwe systemen moeten ontwikkelen. Dat vereist een frisse blik, het vermogen om over grenzen heen te kijken en integrale samenwerking.

Wij selecteren en ontwikkelen jonge talenten tot een hecht netwerk van professionals die het verschil maken in de duurzame transitie. In onze traineeprogramma’s leer je over grenzen heen kijken en werk je vanuit verschillende organisaties integraal samen aan klimaat-, water-, bodem- en energievraagstukken.

Tijdens een traineeship bij het NWT leer je zowel de watersector als jezelf goed kennen. Dit komt mede door de vier projecten die je gaat doen, waarvan drie bij andere organisaties dan jouw eigen organisatie. Daardoor beschik je na twee jaar over alle benodigde vaardigheden en inzichten om aan ‘het echte werk’ te beginnen. Maar om eerlijk te zijn: eigenlijk begin je daar bij ons al aan.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Nationaal Watertraineeship
Lange Voorhout 90
2514 EJ Den Haag
070-3319949
info@nationaalwatertraineeship.nl
www.nationaalwatertraineeship.nl