Menu Studievereniging Pyrus Home Activiteiten Nieuwsarchief Fotogalerij Sponsoren

Stantec B.V.

Stantec

Ga je bij Stantec aan de slag, dan bouw je mee aan een betere wereld. Als mens en als professional ben je betrokken, gedreven en integer. Jouw talenten en ambities krijgen ruim baan in een dynamische setting. Als starter op de arbeidsmarkt bieden wij je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en je interesses en talenten te ontdekken. Je start bij ons als Junior Adviseur in een ontwikkelprogramma en wanneer je een volwaardig consultant bent ga je op ontdekkingstocht. Bodem, milieu, geohydrologie, geo-ICT; waar ligt jouw passie?

Over Stantec

Met ongeveer 22.000 medewerkers, werkend op meer dan 400 locaties verdeeld over zes continenten, levert Stantec wereldwijd duurzame oplossingen voor uitdagingen binnen onze leefomgeving. In Nederland bieden we al ruim 30 jaar ingenieursdiensten en projectmanagement gericht op milieu, bodem, afval, infrastructuur en veiligheid. Bij onze dienstverlening staat de samenleving waarin we werken centraal. Participatie en draagvlak organiseren, en begrijpelijke, bruikbare informatie maken van grote hoeveelheden data zijn onze specialiteiten.

Als starter aan de slag bij Stantec

Stantec geeft je carrière een vliegende start door de positie van Junior Adviseur. Door te starten als Junior Adviseur word je binnen 1 à 2 jaar opgeleid tot een professionele en zelfstandige consultant. In de functie adviseer je de grootste nuts- en telecombedrijven (en hun aannemers) in Nederland bij graafwerkzaamheden. Dit doe je met behulp van kennis en informatie over de bodemkwaliteit.

Terwijl je ervaring opdoet in ons bodem-werkveld stomen we je klaar om door te groeien binnen één van onze werkvelden; milieu, veiligheid, bodem, compliance, assetmanagement, water en Geo-ICT. Welke kant je opgaat heb je grotendeels zelf in de hand. Eigen initiatief is daarbij belangrijk. Maar natuurlijk helpen wij je een handje.

Je neemt deel aan ons Young Education Professional programma, waarin je door middel van trainingen wordt opgeleid tot ‘trusted advisor’. Daarnaast word je op zowel inhoudelijk als persoonlijk gebied begeleid door een mentor én een reviewmanager. Een goed basis is immers van groot belang.

Vacature: Junior Adviseur Bodem

Wij komen graag met je in contact

We zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste talenten om onze organisatie te versterken. Ben jij een aanpakker met passie voor onze (duurzame) leefomgeving, werk je het beste in een informele setting én ben je klaar voor die eerste stap van je loopbaan? Neem een kijkje op onze site (www.stantec.com/nl) of neem direct contact op met Bram Collé, onze recruiter (bram.colle@stantec.com of 06-12963274). We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Stantec